margriet scholma

Scholma Lingerie bestaat 60 jaar

60 jaar Lingerie! 60 jaar Zwanestraat!

In februari 1962 begon mevrouw Scholma, inmiddels 88 jaar, samen met haar man het bedrijf in de Zwanestraat op no. 18. Acht jaar later kwam het pand op no. 39 in de Zwanestraat te koop en verhuisde de zaak naar het adres waar het tot op heden nog steeds is gevestigd, inmiddels een begrip in Groningen en ver daarbuiten.

Margriet Scholma, dochter van, en de huidige eigenaresse van Scholma Lingerie, letterlijk opgegroeid in het bedrijf, stond al in de etalage in een hemdje van Hollandia toen ze pas een half jaar oud was.

Scholma Lingerie Winkel

Waren vroeger de BH-ś veelal huidkleurig en niet voor iedereen prettig om te dragen, de huidige lingerie is vooral sexy en comfortabel. Toch weten veel dames wel hun schoenmaat, maar niet altijd de maat van hun BH. Naast een uitgebreide collectie ondergoed is Scholma Lingerie al 50 jaar ervaren en gecertificeerd in het aanmeten en verzorgen van borstprotheses.

In februari 2022 vieren we op feestelijke wijze ons 60-jarig jubileum, met een aantal zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Ook de rest van het jaar staat in het teken van deze mijlpaal, met vele leuke acties in het verschiet. Iedere klant ontvangt in de maand februari een leuke attentie! Reden genoeg om langs te komen.

Check iedere week onze Social Media kanalen voor meer informatie over onze leuke winacties: