Borstprotheses

U heeft een borstoperatie ondergaan, en wat nu?

Bijna elke vrouw zal het bevestigen: Een operatie als gevolg van borstkanker is een zeer emotionele en ingrijpende gebeurtenis. De acceptatie heeft tijd nodig. Scholma Lingerie helpt u daarbij. Want een goed passende borstprothese is dan van groot belang. Dit geeft uw zelfvertrouwen weer terug.

Scholma Lingerie heeft een ruim assortiment borstprotheses, hechtprotheses en zwemprotheses op voorraad. De borstprotheses worden gemaakt van siliconenwaar een comfortabele, zachte folie omheen zit , wat zorgt voor een prettig draagcomfort.

Tevens krijgt u uitleg over de manier waarop de borstprothese het beste onderhouden kan worden.

anita care bortprotheses 2022

Stylistes
U kunt tijdens openingstijden zonder afspraak bij ons terecht. Elke dag staat er vakkundig personeel voor u klaar, zodat u professioneel en eerlijk advies krijgt. Sevicegerichtheid en klanttevredenheid staan daarbij centraal.

Reactie van Astrid

Hallo, afgelopen week zijn we bij jullie geweest en hebben direct een prothese meegekregen. Wat ontzettend fijn. Ook zo geweldig geholpen. Hartelijk bedankt.
Groetjes Astrid.

Daar doen we het voor!

Semh-gecertificeerd.
Scholma Lingerie voldoet aan de kwaliteitseisen die door de Stichting Erkenningregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen (SEMH) zijn vastgelegd. Wij leveren namens alle ziektekostenverzekeraars borstprotheses. De verrekening hiervan verzorgen wij voor u.

Borstbesparende operatie.
Borstprotheses zijn er in allerlei vormen en maten. Wanneer u een borstbesparende operatie of reconstructie heeft ondergaan, kan er een maatverschil ontstaan.
Hiervoor hebben we meerdere oplossingen

Onze merken:

  • Amoena
  • Anita
  • ABC borstprotheses
margriet scholma
anita care bortprotheses 2022
anita care bortprotheses 2022
anita care bortprotheses 2022
anita care bortprothese badmode 2022